ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ «5ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ»

ΜΕ 820 ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με την συμμετοχή 820 συνολικά αθλητών προερχόμενων από 32 κολυμβητικές ομάδες(στην πλειοψηφία τους από την Ελλάδα αλλά και με κάποιες Διεθνείς συμμετοχές), ξεκινούν το Σάββατο 21/12 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 του μήνα οι 5οι Πτολεμαϊκοί αγώνες. Όλη η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε πέντε αγωνιστικές ενότητες.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Από τους συμμετέχοντες, οι 601 αθλητές ανήκουν στην Προαγωνιστική κατηγορία και οι 219, στην Αγωνιστική.

Οι αγώνες που τελούν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Κ.Ο.Ε , με κολυμβητές γεννηθέντες: 2004 ( 9 ετών ), 2003 (10 ετών), 2002 (11 ετών) , 2001 (12 ετών).

Για 5η συνεχή χρονιά η Πτολεμαΐδα και το κολυμβητήριό της ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν αγώνες που έχουν καθιερωθεί πλέον σαν θεσμός ενώ για τη φετινή διοργάνωση –μετά και τις πρότερες επιτυχείς διοργανώσεις- ο πήχης έχει τοποθετηθεί ακόμα υψηλότερα.

Έχοντας δουλέψει εντατικά και συνεχίζοντας στον προγραμματισμό των προηγούμενων περιόδων, αθλητές, προπονητές, Διοίκηση και όλα τα στελέχη της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ, είναι καθόλα έτοιμοι να υποδεχθούν τις φιλοξενούμενες ομάδες και να …πέσουν στο νερό διεκδικώντας τη νίκη.

Οι Πτολεμαϊκοί αγώνες, τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο έχουν καταφέρεινα αναγάγουν το άθλημα της κολύμβησης σε μία ανώτερη βαθμίδα αλλά παράλληλα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πολύ πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, καταφέρνοντας έτσι να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν οι δυνατότητές τους.

Αμέριστη και καθοριστική αποδεικνύεται πάντα η στήριξη και συμμετοχή του κόσμου που, με ενθουσιασμό και ουσιαστική εμψύχωση των αθλητών, παρακολουθεί τους αγώνες των δύο ημερών.

Γραφείο Τύπου