ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Sunday, 23 December 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «4ΩΝΠΤΟΛΕΜΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ» ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Χρυσό κύπελο, πολλές πρωτιές και διακρίσεις για την Πρωταθλήτρια ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας που ανέβηκε στοψηλότερο σκαλί του βάθρου της κορυφαίας κολυμβητικής διοργάνωσης«4οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες» που πραγματοποιήθηκαν στην Πτολεμαΐδα το διήμερο 22 &23/12.

Δεκάδες τα μετάλλια και οι επιτυχίες που κατάφεραν οι αθλητές της Ακαδημίας σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειακάνοντας, παράλληλα, την αυλαία των αγώνων να αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Με τους αγώνες τις δεύτερης ημέρας που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (23/12) το διήμερο των «Πτολεμαϊκών Αγώνων». Του θεσμού που για τέταρτη συνεχή χρονιά έκλεψε τις εντυπώσεις, ανέβασε τις προσδοκίες και απέδειξε την μεγάλη αγάπη που τρέφει ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής για το άθλημα της κολύμβησης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις συμμετοχή (τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου), ξεπέρασε κάθε προηγούμενο προκαλώντας εντύπωση σε αθλητικούς παράγοντες που εκτίμησαν ότι «του χρόνου, στην 5ηδιοργάνωση είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα καλύτερα». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για πολλοστή φορά οι ξένες συμμετοχές σχολίασαν την άνεση και πολυτέλεια που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου βοηθώντας στην καλύτερη προετοιμασία και απόδοσή τους.

Όλοι οι αθλητές και προπονητές δούλεψαν σκληρά, έβαλαν στόχους και κατάφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η δε ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, για μία ακόμα φορά, στάθηκε στο ύψος της διοργάνωσης και της θέσης που καταλαμβάνει στην κατάταξη των ομάδων σε Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο (1η και 6η θέση αντίστοιχα). Αθλητές και προπονητές της Ακαδημίας έδρεψαν τους χρυσούς καρπούς της καθημερινής τους προσπάθειας που χαρακτηρίζεται από προγραμματισμό και συνέπεια. Όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για την άμεμπτη παρουσία και συμπεριφορά τους όσο και για τις επιτυχίες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν και συντέλεσαν στο να ολοκληρωθεί το διήμερο με άκρα επιτυχία, τόσο στο οργανωτικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και φέτος η εθελοντική προσφορά των μελών του Συλλόγου, οι αθλητές, οι φίλοι και οι οικογένειές τους αποτέλεσαν τον δυνατό κρίκο που κράτησε υψηλά τη διοργάνωση προσδίδοντάς της χαρακτηριστικά κορυφαίας διοργάνωσης.

Με την αμέριστη πάντα η βοήθεια και στήριξη του Δήμου Εορδαίας για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του κολυμβητηρίου και με την διαρκή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας, ταΔΕΛΦΙΝΙΑ μπορούν καθημερινά να ενισχύουν τις δυνάμεις τους βάζοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους υπό το «βάρος» της κατάκτησης ενός ακόμα χρυσού κυπέλλου.

Γραφείο Τύπου

facebook

1

2

3

4

IMG 7011
IMG 6196
IMG 6256
IMG 6168
IMG 7136
IMG 7562
IMG 6669
IMG 6681
IMG 6846
IMG 7255
IMG 6659
IMG 6848
IMG 6265
IMG 6831
IMG 6167
IMG 7568
IMG 6874
IMG 6188