Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Με 11 αθλήτριες συμμετείχε το Τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Θεσσαλονίκη

Με 11 αθλήτριες συμμετείχε η ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας

‘’Δελφίνια Πτολεμαΐδας’’, στην Ημερίδα Ορίων  Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που διεξήχθησαν  στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.

Οι αθλήτριες :

Δαβίτη Αντωνία

Δεληγεώργη Θεοφανία

Δημοπούλου Νάντια

Ζέβλα Αγγελίνα

Λιούρη Μιχαέλα

Ματθαίου Μαίρη

Μιχαηλίδου Χρυσή

Σπανοδημητρίου Αγάπη

Τσακιλτσίδου Ελισάβετ

Τσιφτσάκη Ράνια

Φουρκιώτη Ελένη

με τη συνοδεία της προπονήτριας Μπασέα Ελένης και των εφόρων Τσακιλτσίδη Αχιλλέα και Φωκά Σοφία, αγωνίστηκαν, διεκδίκησαν και πέτυχαν την πρόκρισή τους στο 1ο. 2ο, 5ο και 6ο Αστέρι, προκειμένου να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες:

Τσιφτσάκη Ουρανία

Ζέβλα Αγγελίνα,

Δαβίτη Αντωνία

Σπανοδημητρίου Αγάπη, κατηγορίας ‘’12 και κάτω’’, κατέκτησαν  το 1ο και 2ο Αστέρι.

 Οι αθλήτριες Ματθαίου Μαίρη και Δεληγεώργη Θεοφανία, κατηγορίας ‘’Κορασίδων Ά’’, κατέκτησαν το 5Ο Αστέρι και

Η αθλήτρια Τσακιλτσίδου Ελισάβετ ,Κατηγορίας ‘’Νεανίδων’’, κατέκτησε το 6ο Αστέρι. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους !

Επόμενος αγωνιστικός στόχος του τμήματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ,είναι η συμμετοχή στην Ημερίδα Ορίων τον Μάιο και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών ‘’Κορασίδων Ά’’ και ‘’Νεανίδων’’ το καλοκαίρι.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της ομάδας ,είχαν την τιμή να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Γιαννόπουλο Κυριάκο ,καθώς και με παράγοντες της Περιφερειακής Επιτροπής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας της ΚΟΕ, για την περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.