ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

Sunday, 10 June 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ.Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

26 Χρυσά, 16 Αργυρά και 12 Χάλκινα μετάλλια οι κατακτήσεις των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ. Τα 54 μετάλλια ανέβασαν τους αθλητές μας στουψηλότερο σκαλί του βάθρου των επιτυχιών.

Άπλετη συγκίνηση και ικανοποίηση κατάφεραν να προκαλέσουν για μία ακόμα φορά τα παιδιά της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας που συμμετείχαν στους θερινούς αγώνες κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας το διήμερο 9 & 10 Ιουνίου.

Οι αθλητές της Ακαδημίας σάρωσαν –κυριολεκτικώς- τα μετάλλια της διοργάνωσης ενώ οι ατομικές πρωτιές και επιτυχίες ήταν τα, πρόσθετα, νέα κατορθώματα για την ομάδα (παιδιών – προπονητών) των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ

Στους αγώνες (που περιελάμβαναν 3 αγωνιστικές) συμμετείχαν περισσότερα από 320 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10, 11 και 12 ετώναπό 12 συλλόγους (από συλλόγους Σέρρών, Πτολεμαΐδας, Βέροιας, Γρεβενών, Κοζάνης και Κατερίνης).

Η νικηφόρα αποστολή της Ακαδημίας απαρτίστηκε από 35 αθλητές και τουςπροπονητές κυρίους Καραγιάννη Δημήτρη και Σπανόπουλο Παναγιώτη. Μία αποστολή που με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «σφράγισε» την κολυμβιτική αγωνιστική χρονιά και πέτυχε να στεφθεί Πρωταθλήτρια σε Επίσημο Πρωτάθλημα της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος).

Ο ακάματος αγώνας των παιδιών και των προπονητών τους ανταμείφθηκε επάξια ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών.

Γραφείο Τύπου