Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στο "Aris Grigoriadis Swim Camp"

Προσδοκώντας σε ένα καλύτερο αύριο με περισσότερη άθληση, υγεία, ασφάλεια, όνειρα, αισιοδοξία, νέους στόχους, εμπειρίες

και προγραμματισμό, φέτος τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας θα ξεκινήσουν τη νέα κολυμβητική σεζόν με συνδυασμό διακοπές και προετοιμασία με φίλους από το κολυμβητήριο, όλοι μαζι ( Αγωνιστική- Προαγωνιστικη από 2013) συμμετέχοντας στο κορυφαίο κολυμβητικο καμπ στην Ελλάδα " Aris Grigoriadis Swim Camp 2021" από 17 έως 25 Αυγούστου στη κατασκήνωση του Καλύβα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Στο "Aris Grigoriadis Swim Camp " συμμετέχουν κολυμβητικες ομάδες και αθλητές με τους προπονητές τους απ' όλη τη Ελλάδα, επίσης θα είναι καλεσμένοι διακεκριμενοι αθλητές, προπονητές και επιστήμονες του χώρου για να προσφέρουν γνώσεις και εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο μακροχρόνιας αποχής από τις αθλητικές δραστηριότητες ο Βασικός μας στόχος είναι τα παιδιά με την ένταξή τους στη μεγάλη αυτή αθλητική οικογένεια να αποκτήσουν κίνητρα και εφόδια ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα, σωματικά και ψυχικά για την νέα χρονιά.......κάνοντας διακοπές !!!

Περισσότερες πληροφορίες στους προπονητές των τμημάτων και δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία της ομάδας. Θεωρούμε την συμμετοχή όλων απαραίτητη αλά όχι υποχρεωτική.

Α.Α.Κ. Δελφίνια Πτολεμαΐδας