Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας: Το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα έως Σάββατο 22/5/21

Ανακοίνωση. Αγαπητά μέλη του κολυμβητηρίου και των Δελφινιών Πτολεμαΐδας, μετά τις

σχετικές ανακοινώσεις της Γ.Γ.Α. το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα έως Σάββατο 22/5/21 είναι το εξής:

 1. Αγωνιστικές κατηγορίες με αντίγραφο της βεβαίωσης του εβδομαδιαίου self test του σχολείου. Για τις ώρες προπόνησης και για περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τους προπονητές κάθε τμήματος.  
 2. Προ αγωνιστικές κατηγορίες με αντίγραφο της βεβαίωσης του εβδομαδιαίου self test του σχολείου. Για τις ώρες προπόνησης και για περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τους προπονητές κάθε τμήματος.
 3. Ακαδημίες κολύμβησης στην μεγάλη πισίνα ( 6 ετών και άνω) με αντίγραφο της βεβαίωσης του εβδομαδιαίου self test του σχολείου. Για τις ώρες προπόνησης και για περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τον προπονητή του τμήματος και την γραμματεία.
 4. Καλλιτεχνική κολύμβηση με αντίγραφο της βεβαίωσης του εβδομαδιαίου self test του σχολείου. Για τις ώρες προπόνησης και για περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τη προπονήτρια του τμήματος.
 5. Κοινό ( ελεύθερη και θεραπευτική κολύμβηση ) . Ώρες καθημερινά 18.30-20:30 και Σάββατο 11:00-12:30.  Όσοι έχουν 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού δεν χρειάζεται να προσκομίσουν test παρά μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οι υπόλοιποι πολίτες πρέπει να προσκομίσουν εβδομαδιαίο rapid ή self test ή PCR.
 6. Aqua aerobic group ισχύει ότι και για το κοινό. Για τις ώρες προπόνησης και για περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τη προπονήτρια του τμήματος και την γραμματεία.
 7. Υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών στις ώρες κοινού 18:30-20:30 με προσκόμιση self test. 
 8. Η γραμματεία θα είναι στην είσοδο του κολυμβητηρίου και θα λειτουργεί τις ώρες 16:00-20:00 

Κανονισμοί:

 1. Φοράμε μάσκα σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου .
 2. Βάζουμε αντισηπτικό στα χέρια στην είσοδο. 
 3. Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων. Επιτρέπεται μόνο για τουαλέτα.
 4. Η είσοδος τον γονέων και συνοδών επιτρέπεται μόνο στο χώρο της γραμματείας και στις κερκίδες. 
 5. Τα δικαιολογητικά των τεστ για τις αγωνιστικές και Προ αγωνιστικές κατηγορίες θα δίνονται στους προπονητές και του κοινού στον ναυαγοσώστη .

Στη συνέχεια για την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα και τυχόν αλλαγές στους κανόνες σύμφωνα με το ΚΥΑ και τις διευκρινήσεις της ΓΓΑ. 

Ευχαριστούμε πολύ!

Για την Α.Α.Κ. Δελφίνια Πτολεμαΐδας 

Ο πρόεδρος

Α/Α 

Άννα Καΐδου