Επιτυχίες για τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στο "OPEN" Βεγορίτιδας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις διεξήχθη το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων όλων των κατηγοριών

στις 17-19/6/2016 στην λίμνη Βεγορίτιδα με την συμμέτοχη 95 αθλητών /τριών από 25 σωματεία.Πραγματοποιήθηκε σε δύο δήμους και σε δύο περιοχές, την Άρνισσα και τον Άγιο Παντελεήμονα και οι τοπικοί φορείς αγκάλιασαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργανωτική επιτυχία. Ο κόσμος παρακολούθησε ιστορικούς αγώνες υψηλού επιπέδου, αφενός διότι για πρώτη φορά διεξήχθη πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης σε λίμνη, πράγμα που ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές και αφετέρου γιατί ήταν η τελευταία συμμετοχή του Σπύρου Γιαννιώτη σε ένα τέτοιο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος αθλητής δεν αποτελεί μια μεγάλη μορφή μόνο για τον ελληνικό υγρό στίβο, αλλά για ολόκληρο τον αθλητισμό της χώρας μας. Είναι πρότυπο. Ταυτόχρονα η παρουσία του Γιαννιώτη και της Αραούζου που θα συμμετέχουν  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έδωσαν μια ξεχωριστή αίγλη στο πρωτάθλημα.Το Αγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ πηρέ μέρος στους αγώνες με 7 κολυμβητές/ τριες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με πολύ καλές επιδόσεις  καθώς σχεδόν όλοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση.

Μεγάλοι  νικητές αισθανθήκαμε όλοι μας με την νίκη της δίκης μας Ε. Μητσάλη η όποια κατέλαβε την 2η θέση θέση στο ατομικό αγώνισμα 5χλμ κατηγορίας κορασίδων.

Συγκεκριμένα:

ΜΗΤΣΑΛΗ Ε. 2η στα 5χλμ ατομικό με χρόνο 1:11:15..03

ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ Ν.  7,5 χλμ ατομικό

ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΣ Σ. 5χλμ ατομικό

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χ. 5χλμ ατομικό

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Θ. 5χλμ ατομικό

ΑΝΕΣΤΑΚΗΣ Δ. 5χλμ ατομικό

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ Μ. 5χλμ ατομικό

ΜΕΙΚΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 5 χλμ

  • ·ΜΗΤΣΑΛΗ Ε .1250μ
  • ·ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Χ. 1250μ
  • ·ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ Μ.1250μ
  • ·ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Θ.1250μ

Μόνο περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε για αυτά τα παιδιά που επέδειξαν μεγάλο σθένος και δυναμική παλεύοντας για μια άκρως αξιοπρεπείς αθλητική εικόνα μη έχοντας την εμπειρία τέτοιων αγώνων.

Μπράβο στους κολυμβητές / τριες ,στον προπονητή  κ. Καραγιάννη Δ, στην έφορο κ. Κωνσταντινιδου Μ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που βρέθηκαν εκεί και βοήθησαν  ο καθένας με τον τρόπο του.

Συνεχίζουμε  δυνατά  δίνοντας  πάντα το ηχηρό μας παρόν .