Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Τελείωσε η χρονιά Παμπαίδων - Παγκορασίδων με τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα

Μια κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστικη κατηγορία κολύμβησης Παμπαίδων - Παγκορασίδων ΑΒ ήρθε εις πέρας

με την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξείχθε στην Πάτρα.

Μια χρονιά γεμάτη κόπο, προσωπικές πολύωρες προπονήσεις αλλά η ίδια η χρονιά ήταν αυτή που από μόνη της δώρισε αξέχαστες στιγμές, συλλογικές ανταμοιβές και πολλά - πολλά μετάλλια.

Ευχαριστούμε τους αθλητές της παραπάνω κατηγορίας, που τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι το πάθος, η μεθοδικότητα, η ευγενής άμιλλα και κυρίως το ότι ποτέ δεν παραιτούνται από τους αγώνες, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που συνέβαλαν σε αυτές τις επιτυχίες: τους προπονητές Καραγιάννη Δημήτριο και Σπανόπουλο Παναγιώτη και την Διοίκηση του Συλλόγου καθώς και τους γονείς που ήταν δίπλα μας με χαμόγελο και αισιοδοξία παρόλη την κόπωση και την αγωνία των παιδιών.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά με περισσότερους πραγματοποιήσιμους στόχους.

Η ομάδα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων ΑΒ με 13 αθλητές ( 5 κορίτσια και 8 αγόρια). Συγκεντρώσαμε συνολικά 79 βαθμούς και καταταχθήκαμε 12η σε όλη την Ελλάδα στην γενική κατάταξη και 4η στην Ελλάδα στην κατηγορία Παμπαίδες ΑΒ. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις διακρίσεις των αθλητών.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΒ

ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΖΗΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΒΕΤΣΙΟΥ ΜΑΡΘΑ