27 Μετάλλια για τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας σε αγώνες προετοιμασίας

Το προαγωνιστικό τμήμα των Δελφινιών Πτολεμαίδας(ηλικίες 9-12 ετών) ολοκλήρωσε την προειτοιμασία για το θερινό πρωτάθλημα

Βορείου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 5-6-7 Ιουνίου 2015, συμμετέχοντας σε δύο κολυμβητικά meeting.
Συγκεκριμένα στις 9-5-2015 τα Δελφίνια  με 19 αθλητές ηλικίας 11-12 ετών συμμετείχαν και για μία μόνο εκ των δύο αγωνιστικών ημερών ,στο διεθνές κολυμβητικό meeting <<ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ>> που διεξήχθει στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσ/νίκης με τη συμμετοχή 55 ομάδων και 1300 αθλητών απ' όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, Βουλγαρία και FYROM συγκεντρώνοντας συνολικά 6 μετάλλια εκ των οποίων  3 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο.
Επίσης στις 17-5-2015 τα Δελφίνια με 19 αθλητές  ηλικίας 9-10 ετών συμμετείχαν στην κολυμβητική ημερίδα  <<ΑΚΡΙΣΙΑ 2015>>  που διεξήχθησαν στην πόλη της Λάρισας και διοργάνωσαν οι <<ΤΙΤΑΝΕΣ ΛΑΡΙΣΣΑΪΚΟΣ >> με συμμετοχή  17 ομάδων και 350 αθλητών. Εκεί τα Δελφίνια κατέκτησαν συνολικά 21 μετάλλια εκ των οποίων 7 χρυσά, 10 ασημένια, 4 χάλκινα.
Η συγκομιδή αυτή των μεταλλίων στους δύο παραπάνω αγώνες αλλά και η ατομική βελτίωση των αθλητών μας μας γεμίζούν αισιοδοξία και προσμονή για το θερινό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο οποίο η ομάδα μας θα προσέλθει με όλους τους αθλητές της πλήρως προετοιμασμένους.
Το τέλος της σεζόν βρίσκει την ομάδα μας πιο δυνατή, πιο μεγάλη και την κολύμβηση της Πτολεμαϊδας εδραιωμένη σε υψηλό επίπεδο. Ευελπιστούμε για τα καλύτερα αποτελέσματα για τους αθλητές μας και θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς  των αθλητών και το φίλαθλο κοινό για το μέγιστο των προσπαθειών μας.