Νέα επιτυχία για τα Δελφίνια

Τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας συμμετείχαν στις 7-8 Μαρτίου στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος προαγωνιστικής κατηγορίας

(ηλικίες 9-12 ετών), όπου συναγωνίστηκαν με 28 ομάδες με συνολικά 995 αθλητές. Η ομάδα των Δελφινιών με μια αποστολή με 48 αθλητές κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 31 μετάλλια εκ των οποίων 13 χρυσά, 12 ασημένια και 6 χάλκινα καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην διοργάνωση με 1ο τον Άρη Θεσ/νίκης και 3ο τον Πάοκ, πραγματοποιώντας μια εξαίρετη εμφάνιση όχι μόνο λόγω μεταλλίων αλλά οι περισσότεροι αθλητές πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις βελτιώνοντας τους ατομικούς τους χρόνους. Οι συνεχιζόμενες καλές εμφανίσεις των Δελφινιών έχουν πλέον εδραιώσει την ομάδα μας σαν μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της κολύμβησης και την έχουν κατατάξει σε υψηλές θέσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Έτσι η ομάδα μας συναγωνίζεται αντάξια για τα μετάλλια και τις επιδόσεις με μεγάλες ομάδες και ιστορία στο χώρο της κολύμβησης όπως ο Πάοκ Θεσ/νίκης και ο Άρης Θεσ/νικης.
Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τα Δελφίνια είναι τα <<Ποσειδώνεια>> τα οποία διοργανώνει ο Ποσειδών Ιωαννίνων στην πόλη των Ιωαννίνων στις 4-5 Απριλίου2015.
 Εκεί τα Δελφίνια θα συναγωνιστούν με αθλητές όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος αλλά και της Ηπείρου,της Θεσσαλίας,της Στερεάς Ελλάδας ,της Πελλοπονήσου και νησιών Ιονίου.
 Ας ελπίσουμε ότι θα στεφθούν με επιτυχία και αυτοί οι αγώνες. Η καλή δουλειά και η προσπάθεια όλων στο Κολυμβητήριο Πτολ/δας και στα Δελφίνια Πτολ/δας συνεχίζεται.