ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΜΕ ΤΟ 5ο & 7οΑΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ

Κατέπληξαν με την εμφάνισή τους οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης κολύμβησης των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας στους στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1, στην πόλη των Σερρώνκατακτώντας, παράλληλα, τόσο το 5ο όσο και το 7ο ΑΣΤΕΡΙ τους.

Οι αθλήτριες διαγωνίστηκαν στις 2 υποχρεωτικές και στις 2 κληρωτές φιγούρες της κατηγορίας 13-14-15 ετών (Κορασίδων Α’), στο πλαίσιο μίας ημερίδας η οποία αποτέλεσε και όριο πρόκρισης για το Χειμερινό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Κορασίδων Α΄, όριο το οποίο και επέτυχε η ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ.

Μετά την κατάκτηση του ορίου, οι αθλήτριες μπορούν να συμμετέχουν τόσο στο Χειμερινό Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου όσο και στο Πανελλήνιο του Μαΐου (σε ότι έχει να κάνει με τη διοργάνωση αυτή, η συγχρονισμένη της ΑΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ θα συμμετέχει με αθλήτριες Κορασίδων Α’ & Β΄ {στην κατηγορία Β΄ για την ομάδα θα συμμετέχει η αθλήτρια Μαρία Καραϊσκου}).

Έχοντας ενισχύσει τις δυνάμεις και τις εμπειρίες της (μετά την διοργάνωση της σχετικής ημερίδας και τα αποτελέσματα αυτής), για την ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης ανεβαίνει ο πήχης των διεκδικήσεων αλλά και οι προκλήσεις με τις οποίες θα μπορούν πλέον να ¨φλερτάρουν¨ τα αστέρια των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ.

Οι αθλήτριες της Α.Κ.Α που συμμετείχαν στην ημερίδα είναι οι: Καραϊσκου Ελπίδα, Κυργιάκου Κωνσταντίνα, Κων/νιδου Βαρβάρα, Λιούρη Αναστασία, Πελτέκη Ασημίνα, Πρωτόγερου Άννα και Ρουσσάκη Δώρα.

Γραφείο Τύπου