ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΤΟ 5Ο ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ

Το 5ο Αστέρι στην Κατηγορία Κορασίδων Α’ (1999, 2000, 2001) πρόκειται να διεκδικήσουν οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης κολύμβησης της Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούντην Κυριακή 19/1, στην πόλη των Σερρών.

Οι αθλήτριες θα διαγωνιστούν στις 2 υποχρεωτικές και στις 2 κληρωτές φιγούρες της κατηγορίας 13-14-15 ετών (Κορασίδων Α’).

Σημειώνεται ότι η ημερίδα αποτελεί όριο πρόκρισης για το Χειμερινό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Κορασίδων Α΄(Comen) (Όρια: 50/100 βαθμοί στις ασκήσεις)

Η ημερίδα θα επαναληφθεί στις 09/03/2014 (Αθήνα) & 27/04/2014(Αθήνα) για όσους δεν έπιασαν το όριο, ή δε μπόρεσαν να συμμετέχουν για λόγους υγείας.

Με εμφανή τα βήματα προόδου, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης (αθλήτριες – προπονήτρια – έφορος, με την αμέριστη πάντα στήριξη του Δ.Σ της Ακαδημίας) θα δώσουν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τουςδιεκδικώντας και προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αθλήτριες της Α.Κ.Α που θα συμμετέχουν στην ημερίδα είναι οι: Καραϊσκου Ελπίδα, Κυργιάκου Κωνσταντίνα, Κων/νιδου Βαρβάρα, Λιούρη Αναστασία, Πελτέκη Ασημίνα, Πρωτόγερου Άννα και Ρουσσάκη Δώρα.

Γραφείο Τύπου