ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ.ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η πρώτη Αγωνιστική (που περιελάμβανε δύο αγώνες) του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Poloπου ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (12/1) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ, το σκορ έληξε 6 -4 με τα τέσσερα 8’λεπτα να έχουν ως εξής:2-2, 0-0, 2-1, 2-1.

Στον δεύτερο αγώνα που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική και διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΧΑΝΘ, το σκορ έληξε 4-10 με τα τέσσερα 8’λεπτα να έχουν ως εξής: 1-3, 1-1, 0-3, 2-3.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (11/1) με την 2ηαγωνιστική που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί ανάμεσα στις ομάδεςΧΑΝΘ-ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ, θα συνεχιστεί στις 11:30 με την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΟΚ-ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Την σκυτάλη θα πάρουν στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου ταΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ και η ομάδα ΧΑΝΘ ενώ η δεύτερη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα που θα ξεκινήσει 18:00 ανάμεσα στις ομάδες ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ και ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση της χρονιάς, σε μία ακόμα γιορτή της κολύμβησης αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, η παρουσία και η συμμετοχή αθλητών, παραγόντων του αθλητισμού και φυσικά του κόσμου,προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε τέτοιου είδους δραστηριότητες που όχι μόνο αναδεικνύουν τις δυνάμεις και τα προσόντα των συμμετεχόντων αλλά δημιουργούν, παράλληλα, προοπτικές και νέες βάσεις.