Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Επιτυχημένη η συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης στους 1ους πανελλήνιους χειμερινούς αγώνες

Το τριήμερο 21/ 23 Φεβρουαρίου το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης έλαβε μέρος

στους 1ους πανελλήνιους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης.

Με 14 αθλητές: Καλαιτζοπουλος Χρήστος, Καλαιτζοπουλος Παρασκευάς,Τσιβελειδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Καπαδαης Γεώργιος, Ελευθεριάδης Μενέλαος, Αμπατζιδης Στυλιανός, Σπανοδημητριου Στυλιανός, Μπεκεριδου Δήμητρα, Κωσταρελλη Βασιλική, Τσιτλακιδου Ιωάννα, Αλυματηρη Μαριλένα, Σιδέρη Ελένη, Κεσκιλιδη Αλίκη. Η αποστολή στέφτηκε με επιτυχία έχοντας αποκομίσει στο σύνολο 7 όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων , 1 όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και 16 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ. Αναλυτικά:

Καλαιτζοπουλος Χρήστος 3 όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  εφήβων νεανίδων και 1 όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο.  Καλαιτζοπουλος Παρασκευάς 4 όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων και κατέκτησε 1 χρυσό και 3 ασημένια.

Μπεκεριδου Δήμητρα 1 ασημένιο και 1χαλκινο.  Καμπαδαης Γεώργιος 2 χάλκινα. Αλυματηρη Μαριλένα 1χαλκινο. Και 1 ασημένιο από την σκυτάλη 4*100 bf mix. Έχοντας αποκομίσει κολακευτικά σχόλια από τους ομοσπονδιακούς αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες η ομάδα τίμησε την πόλη μας με αυτήν την δυνατή εμφάνηση της.Επομενος στοχος το πρωταθλημα κατηγορίας OPEN.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδος για την για την στήριξη της.

Τέλος ευχαριστούμε τον προπονητή μας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ. που προετοίμασε κατάλληλα όλους τους αθλητές της ομάδος ώστε να εντυπωσιάσουν όλους με την παρουσία τους είτε μέσα στην πισίνα αλλά και εκτός αυτής.

Καθώς και τον προπονητή ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Π. για την εκγύμναση εκτός πισίνας όλων των αθλητών

Η έφορος

Γιαννακινα Δ