Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, η 12η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, ολοκληρώθηκε με  επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαίδας,

η 12η  Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ, που διοργάνωσε η Εθνική  Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑμεΑ , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης και με τη στήριξη του Δήμου Εορδαίας  .

Στους αγώνες  συμμετείχαν   κολυμβητές απ΄ολη τη χώρα (οι περισσότεροι από τους παραολυμπιονίκες μας), καθώς και κολυμβητές από την Σερβία και Τουρκία.

Έλληνες και ξένοι αθλητές με αναπηρία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι  επιτεύχθηκαν πολύ καλές επιδόσεις μεταξύ των οποίων  10 πανελλήνια ρεκόρ  . Επίσης  αρκετοί κολυμβητές έπιασαν τα όρια για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Αύγουστο στην Ιρλανδία.

Από πλευράς της ομοσπονδίας παρευρέθησαν οι κ. Καλπακίδης Κυριάκος Αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Μιχάλης Ραγκούσης οι οποίοι προέβησαν σε απονομές.

Σε απονομές επίσης προέβη η εκπρόσωπος του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και ο Δήμαρχος  κ. Σάββας Ζαμανίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του και την διάθεση να στηρίξει και το 2019 την διοργάνωση των αγώνων.

Ευχάριστη η παρουσία του επαγγελματικού λυκείου Επανωμής  που οργάνωσε εκδρομή για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μας στο πρόγραμμα διάδοσης του παραολυμπιακού κινήματος.       

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές και όλους όσους βοήθησαν  να πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

 Τον αγώνα στήριξαν:

Εθελοντές από τον Σύλλογο «Δελφίνια Πτολεμαίδας» και οι εταιρίες,

DOCA,  SIDAPHARM,  FIBRAN, ΘΕΣΧΑΡΤ, ΜΑΧΙ.