Προκήρυξη 12ης Ανοικτής Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης Ατόμων με Αναπηρίες

Προκήρυξη 12ης Ανοικτής Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης Ατόμων με Αναπηρίες,

Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, 28- 29 Απριλίου 2018

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προκηρύσσει την 1 2η Ανοικτή Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για Άτομα με Αναπηρίες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ

Η Κολυμβητική Συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η Κολυμβητική Συνάντηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανονισμούς της Κολύμβησης World Para Swimming Rules and Regulations.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι συνοδοί-αθλητές των Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ, που είναι μέλη της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα αθλούμενων μελών της Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ με Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας. Μόνο οι αθλητές και οι συνοδοί-αθλητές που έχουν θεωρημένα τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99.

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ενεργοποιημένο IPC license για το 2018 προκειμένου να αναγνωριστούν τα αποτελέσματα / επιδόσεις τους.

Αθλητής/ τρια ή συνοδός αθλητής που έχει τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα ή άλλη υπερκείμενη αρχή (WADA κα) δε δικαιούται συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κλείσει το 10ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα της διοργάνωσης. Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν και αθλητές εκτός Ελλάδος.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι τις 12 Μαρτίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η με φαξ στο 210 68 49 978. Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής δε θα γίνονται δεκτές.

Οποιοσδήποτε αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε αγώνισμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα, για την επίτευξη ρεκόρ, θα πρέπει να το δηλώσει επίσημα, μαζί με τις τελικές δηλώσεις συμμετοχής. Τα αιτήματα θα εξεταστούν και θα υπάρχει σχετική ανακο ίνωση.

Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε όσα αγωνίσματα επιθυμεί .

Η παραμονή των προπονητών ή άλλων παραγόντων μέσα στο αγωνιστικό χώρο απαγορεύεται .

Μόνο για λόγους υγείας θα γίνονται δεκτές ακυρώσεις. Αθλητής που δεν εμφανίζεται σε ένα αγώνισμα, χωρίς ιατρικό λόγο θα χρεώνεται με την ποινή των 50 € (κανονισμός 2.6.3) .

Οι αθλητές υποχρεούνται να δηλώσουν την παρουσία τους αυτοπροσώπως στην Αίθουσα κλήσης 20 λεπτά πριν την έναρξη του Αγωνίσματος τους.

ΑΝΤΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ

 Εφαρμόζεται στο σύνολό της η ισχύουσα νομοθεσία περί φαρμακοδιέγερσης, η οποία τυγχάνει αναπόσπαστο μέρος της παρούσας και την οποία οι συμμετέχοντες (σωματεία / αθλητές), με μόνη τη δήλωση συμμετοχής τους, δηλώνουν ότι γνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Απονομές μεταλλίων (1η – 3η θέση) θα πραγματοποιηθούν για κάθε αγώνισμα που έχει προκηρυχτεί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (CLASSIFICATION)

Για την αξιολόγηση θα ενημερωθείτε μετά τη λήξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής.

ΔΙΑΜΟΝΗ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Κάθε αποστολή είναι υπεύθυνη για τις διαδικασίες και το κόστος της διαμονής/ μετακίνησης/ διατροφής της. Για περαιτέρω πληροφορίες για τη διαμονή μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γεώργιο Μαθά στο τηλ. 6938578483. Η τιμή ξενοδοχείου για τους συμμετέχοντες είναι 36€ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία:

  1. Hotel Pantelidis (36euros) http://www.pantelidis-hotel.gr tel:0030-24630 53300 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Hotel Apsis (35 euros) http://apsishotel.gr email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. tel:0030-24630 62201

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα σωματεία υποχρεούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή των αθλητών - αθλητριών μέχρι τις 12 Μαρτίου 2018. Στις δηλώσεις συμμετοχής (αθλητές για αξιολόγηση) πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφονται όλα τα στοιχεία των αθλητών (επίθετο, όνομα, αριθμός μητρώου, ηλικία (ηη/μμ/χχ), αγωνιστική κατηγορία) ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος των στοιχείων από τη Γραμματεία. Δηλώσεις, που δε φέρουν υπογραφή και σφραγίδα του σωματείου, δε γίνονται δεκτές.

Οι ΝΕΟΙ αθλητές θα πρέπει να αναφέρονται στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής. Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της αξιολόγησης θα αποστέλλονται μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.

Αθλητές κάτω των 18 ετών είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση, υπογεγραμμένη από τους κηδεμόνες τους με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία θα αποδέχονται την συμμετοχή τους στους αγώνες με ευθύνη δική τους και του αθλητικού τους σωματείου, σημειώνοντας ότι η Ε.Α.Ο.Μ. ΑμεΑ δεν φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού.

Τα σωματεία πρέπει να μεριμνούν ώστε οι αθλητές και οι συνοδοί-αθλητές τους να δηλώνονται στη γραμματεία των αγώνων και να προσέρχονται στην αίθουσα κλήσης με τα δελτία αθλητικής ιδιότητας. Πριν την έναρξη των αγώνων, οι εκπρόσωποι των συλλόγων υποχρεούνται να προσκομίσουν θεωρημένα τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας στη Γραμματεία. Το σωματείο φέρει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση που δεν προσκομίσει τα νόμιμα θεωρημένα δελτία πριν την έναρξη των αγώνων καθώς ο Τεχνικός Υπεύθυνος είναι υποχρεωμένος να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των αθλητών /τριών και των συνοδών-αθλητών που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν γραπτά στο επισυναπτόμενο έντυπο. Δεν γίνονται αποδεκτές δηλώσεις που δεν φέρουν υπογραφή και σφραγίδα του σωματείου.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής (φόρμες συμμετοχής, διαμονής και μετακίνησης) πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο fax στο 210-684997 8ή στα  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως τις 12 Μαρτίου 2018

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε ένσταση που αφορά στον αγώνα πρέπει να υποβάλλεται άμεσα και γραπτώς στη Γραμματεία των Αγώνων. Η ένσταση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον εκπρόσωπο του σωματείου, να υποβάλλεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και να συνοδεύεται από ένα παράβολο όπως αυτό ορίζεται από τους κανονισμούς του κάθε αθλήματος, το οποίο θα παρακρατηθεί σε περίπτωση που η ένσταση δε γίνει δεκτή. Οι ενστάσεις θα επιλύονται από την επιτροπή ενστάσεων. Θα υπάρχει δικαίωμα έφεσης προς την Επιτροπή Εφέσεων.

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή αθλητή-τριας θα πρέπει να υποβάλλεται γραπτώς με την παραλαβή της σχετικής ενημέρωσης (αποστέλλονται ηλεκτρονικά στα εκάστοτε συμμετέχοντα σωματεία πριν από την έναρξη). Άμεσα θα ενημερώνεται το σωματείο του συγκεκριμένου αθλητή /τριας προκειμένου να καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Η επίλυση θα γίνεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο πριν από την έναρξη της διοργάνωσης και το αποτέλεσμα θα κοινοποιείται εγγράφως.

Ένσταση για πλαστοπροσωπία που διαπιστώνεται:

α) πριν την έναρξη της διεξαγωγής του αγωνίσματος (π.χ. αίθουσα κλήσης): ενημερώνεται άμεσα ο Αλυτάρχης / Επιδιαιτητής, ο οποίος σε συνεργασία με τον Τεχνικό Υπεύθυνο επιλαμβάνονται της υπόθεσης και σε περίπτωση που διαπιστωθεί η πλαστοπροσωπία ο αθλητής-τρια αποκλείεται από τον αγώνα. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος μετά το πέρας των αγώνων και εντός δέκα ημερών είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει αναφορά για το γεγονός. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τη διαπίστωση της πλαστοπροσωπίας ο αθλητής-τρια αγωνίζεται «υπό αίρεση», αναγράφεται από τον κριτή στο πινάκιο / φύλλο αγωνίσματος και η υπόθεση εξετάζεται αργότερα.

β) κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγωνίσματος: ο κριτής ενημερώνει άμεσα τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητή, ο οποίος σε συνεργασία με τον Τεχνικό Υπεύθυνο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (έλεγχος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού στοιχείου) προκειμένου να διαπιστωθεί η παράβαση. Σε περίπτωση ύπαρξης πλαστοπροσωπίας ο κριτής καταγράφει το γεγονός στο πινάκιο του αγωνίσματος το οποίο και υπογράφεται και από τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητή. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος μετά το πέρας των αγώνων και εντός δέκα ημερών είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει αναφορά για το γεγονός καθώς και να αποστείλει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

γ) μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος και την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων: εάν η πλαστοπροσωπία διαπιστωθεί εντός του χρονικού περιθωρίου των τριάντα λεπτών τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση στη Γραμματεία των Αγώνων. Εάν η πλαστοπροσωπία

διαπιστωθεί μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος των τριάντα λεπτών τότε ενημερώνεται ο Αλυτάρχης / Επιδιαιτητής, ο οποίος σε συνεργασία με τον Τεχνικό Υπεύθυνο προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (έλεγχος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού στοιχείου) προκειμένου να διαπιστωθεί η παράβαση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η πλαστοπροσωπία τότε ο Αλυτάρχης / Επιδιαιτητής διορθώνει τα αποτελέσματα του αγωνίσματος και το συμβάν καταγράφεται από τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητής στο πινάκιο / φύλλο αγωνίσματος. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος μετά το πέρας των αγώνων και εντός δέκα ημερών είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει αναφορά για το γεγονός καθώς και να αποστείλει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η άρνηση του αθλητή /τριας ή του εκπροσώπου του σωματείου του, να συμμορφωθεί στις εντολές του Αλυτάρχη ή του Τεχνικού Υπευθύνου θα θεωρείται ως αποδοχή διάπραξης πειθαρχικού παραπτώματος του ίδιου και του σωματείου του για τη διάπραξη του παραπτώματος.

Αν ο αθλητής /τρια αρνηθεί ή αποχωρήσει, το περιστατικό καταγράφεται από τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητής ή τον κριτή στο πινάκιο / φύλλο αγωνίσματος, με την εκτίμησή τους για τους λόγους αρνήσεως ή αποχωρήσεως. Και στις δύο περιπτώσεις ο Τεχνικός Υπεύθυνος μετά το πέρας των αγώνων και εντός δέκα ημερών είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει αναφορά στο Δ.Σ. για το γεγονός.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Ο Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ.

Ο Τεχνικός Υπεύθυνος έχει την ευθύνη για τις συμμετοχές και έχει το δικαίωμα να απορρίπτει μία συμμετοχή σύμφωνα με τους ειδικούς όρους της Προκήρυξης την τήρηση του ωρολογίου προγράμματος σύμφωνα με την προκήρυξη ή για τυχόν τροποποίησής του ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες συνεργαζόμενος με τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητή των αγώνων, τη διεξαγωγή της Τεχνικής Σύσκεψης πριν την έναρξη των αγώνων Ο Τεχνικός Υπεύθυνος προεδρεύει της Τεχνικής Σύσκεψης και είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη διεξαγωγή των Αγώνων.

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η κρίση των αγώνων γίνεται με επίσημους κριτές του Συλλόγου Κριτών Κολύμβησης Βορείου Ελλάδος.

Σε περίπτωση διαπίστωσης παραβίασης των κανονισμών, οι κριτές ενημερώνουν άμεσα τον Αλυτάρχη / Επιδιαιτητή των Αγώνων, ο οποίος σε συνεργασία με τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η τήρηση των κανονισμών.

Σε περιπτώσεις διαπίστωσης πειθαρχικών παραπτωμάτων αθλητών, παραγόντων, προπονητών κ.α., οι κριτές είναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν στο πινάκιο του αγωνίσματος τα γεγονότα, με κάθε λεπτομέρεια και εντός 24 ωρών να υποβάλλουν έκθεση για τα συμβάντα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

Το ρόλο της Επιτροπής Εφέσεων κρατά η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ που απαρτίζεται από τον κ. Κωνσταντίνο Σιάχο, Γενικό Γραμματέα (Πρόεδρος Επιτροπής), την κα. Γεωργία Γεωργακοπούλου, Ταμία (μέλος) και την κα. Κωνσταντινιά Σωτηριάδη, Έφορο Εθνικών Ομάδων (μέλος).

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΗΕ.Α.ΟΜ.ΑμεΑδιατηρείτοδικαίωμανασυμβάλλεταιμεχορηγούς,οιοποίοιθααφορούνείτεγενικά στην Ομοσπονδία, είτε στη διοργάνωση συγκεκριμένου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ή άλλης διοργάνωσης ακόμα και εκχωρώντας την ονοματοδοσία της διοργάνωσης. Τα συμμετέχοντα σωματεία οφείλουν σε κάθε περίπτωση να σέβονται και να τηρούν τις τυχόν συμβατικές δεσμεύσεις της Ομοσπονδίαςκαικύρια να μην προβάλλουν κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων ή των Διοργανώσεων τυχόν ανταγωνιστικούς χορηγούς με αυτούς της διοργάνωσης και της Ομοσπονδίας.

Τα συμμετέχοντα σωματεία έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα ονόματα τυχόν χορηγών τους και να καταθέσουν τα τυχόν χορηγικά τους συμβόλαια.

Σε περίπτωση αθέτησης τυχόν συμβατικών όρων ή ρητρών που έχουν τεθεί στην Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ από τυχόν χορηγούς της, οι υπαίτιοι γι’ αυτό (σωματεία, παράγοντες ή αθλητές) υποχρεούνται σε επανόρθωση της τυχόν ζημίας της Ομοσπονδίας και θα παραπέμπονται στα πειθαρχικά της όργανα για δυσφήμιση του αθλήματος.

Περαιτέρω με τη δήλωση συμμετοχής, οι συμμετέχοντες συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/ εικόνας τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και τους χορηγούς του πρωταθλήματος ή της Ημερίδας, της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και της Ε.Π.Ε. για προωθητικούς λόγους. Περίπτωση μη συναίνεσης θα πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στην

Ομοσπονδία -μέσω των σωματείων- έως και το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής (10 Απριλίου 2017).

Η δήλωση συμμετοχής και σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή ενός σωματείου στη Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση αποτελεί και δήλωση ανεπιφύλακτης αποδοχής των κανονισμών, των διατάξεων της παρούσας Προκήρυξης και των διατάξεων του Καταστατικού και των εντεταλμένων οργάνων της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Απονομές μεταλλίων (1η – 3η θέση) θα πραγματοποιηθούν για κάθε αγώνισμα που έχει προκηρυχτεί.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Σάββατο 28 Απριλίου 2018, Προθέρμανση: 9:10 – 10:10, Αγώνες :

10:30 -12.00

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΥΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
50μ Πρόσθιο Α SB2-SB3
50μ Πρόσθιο Θ SB3
200μ Ελεύθερο Α S2-S5 & S14
200μ Ελεύθερο Θ S5 & S14
100μ Πεταλούδα Α S8-S13
100μ Πεταλούδα Θ S8-S13
200μ Μικτή Ατομική Α SM6-SM14

 

200μ Μικτή Ατομική Θ SM6-SM14

Β’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Σάββατο 28 Απριλίου 2018, Προθέρμανση: 15:50 – 16:45, 17.00-17.20

Τελετή Έναρξης, 17.30- 19.00 Αγώνες

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΥΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
50μ Ελεύθερο Α S3-S14
50μ Ελεύθερο Θ S4-S14
50μ Πεταλούδα Α S5-S7
50μ Πεταλούδα Θ S5-S7
50μ Ύπτιο Α S1-S5
50μ Ύπτιο Θ S2-S5
100μ Πρόσθιο Α SB4-SB14
100μ Πρόσθιο Γ SB4-SB14

 

Γ’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Κυριακή 29 Απριλίου 2018, Προθέρμανση: 09:30 – 10:15,

Αγώνες 10.30-12.00

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΦΥΛΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

100μ Ελεύθερο

Α

S3-S13

100μ Ελεύθερο

Θ

S3-S13

150μ Μικτή Ατομική

Α

SM3-SM4

150μ Μικτή Ατομική

Θ

SM3-SM4

100μ. Ύπτιο

Α

S1-S2 & S6-S14

 

Γ

S1-S2 & S6- S14

400μ Ελεύθερο

Α

S6-S13

400μ Ελεύθερο

Θ

S6-S13