9οι Πτολεμαικοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών

Το Σαββατοκύριακο 14- 15 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας οι 9οι Πτολεμαικοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών.

 

Συμμετείχαν 14 ομάδες με σύνολο που έφτασε τους 132 αθλητές.

Η ομάδα μας συμμετείχε με 32 αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών με μία πολύ καλή εμφάνιση, αφού σημειώθηκαν κάποιες σπουδαίες επιδόσεις, καινούργια όρια, ρεκόρ αγώνων και αρκετά μετάλλια. Συγκεκριμένα 38 μετάλλια ( 16 χρυσά - 7 αργυρά - 15 χάλκινα) ήταν η συγκομιδή για το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου. Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα παρά την κούραση των διπλών προπονήσεων για την προετοιμασία τους.

Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης  βραβεύτηκαν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Κλασσικής κολύμβησης καθώς και οι αθλητές Τεχνικής κολύμβησης που έχουν πρωτεύσει στους Πανελλήνιους Αγώνες Κατηγοριών 2017.

Καλύτερος κολυμβητής των 9ων Πτολεμαικών αγώνων διακρίθηκε ο αθλητής Ανδρεόπουλος Θοδωρής από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας και καλύτερη κολυμβήτρια η Χατζή Μαρία από την ομάδα του Άρη

Το σύνολο της βαθμολογίας βρήκε τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στην 1η θέση, την ομάδα του Άρη στην 2η θέση και την Κολυμβητική  Ενωση Κοζάνης στην 3η θέση. 

Για την Α.Κ.Α Δελφίνια Πτολεμαΐδας και την περιοχή μας ευρύτερα είναι κατα γενική ομολογία ευτύχημα το γεγονός οτι σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας,  μπορούν  να πραγματοποιούνται διοργανώσεις όπως είναι οι Πτολεμαικοί Αγώνες. Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος με τον οποίο φορείς και συμμετέχοντες για μια ακόμη φορά εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της διοργάνωσης.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για την εκτίμηση που μας έδειξαν μέσα από την συμμετοχή και την παρουσία τους, στους αγώνες μας.Οι Πτολεμαικοί αγώνες ήταν, είναι και θα είναι θεσμός για την πόλη μας.Για την επίτευξη των αγώνων αυτών υπάρχει μια πλειάδα εθελοντών και χορηγών τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Εκ μέρους της διοίκησης, του προσωπικού και των μελών της ομάδας σας ευχαριστούμε και δίνουμε ραντεβού στον επόμενο αγώνα.

Οι έφοροι

ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ Α.

ΚΟΥΛΟΥΒΈΤΣΙΟΥ Μ.