Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα συγχρονισμένη κολύμβησης

Μετά την ολοκλήρωση των 2 Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων της Συγχρονισμένης Κολύμβησης

κατηγορίας Κορασιδων Α και Β που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου στις 30/6 -2/7 και 6-9/7 αντιστοιχα, επέστρεψαν οι αθλήτριες του Συλλόγου Δελφίνια Πτολεμαΐδας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία τους !!! Οι αθλήτριες Τσακιλτσίδου Ελισάβετ, Μπασσάρα Ιωάννα, Ταφλανίδου Μαρία ,Δημοπούλου Νάντια ,Φουρκιώτη Ελένη, Λιούρη Αναστασία, Αλυματήρη Ελένη, Μανωλακέλη Σοφία, Χριστοφορίδου Ελένη, Ματθαίου Μαρία ,Καραγιαννάκη Αφροδίτη κατηγορίας Κορασίδων Β και Λιούρη Στέλλα  Ιωαννίδου Ελένη Κορασίδων Α, μαζί με την Προπονήτρια του τμηματος Ελένη Μπασέα- Δαβίτη και τους εφόρους Τσακιλτσίδη Αχιλλέα και Φωκα Σοφία, εκπροσώπησαν τον Σύλλογο Δελφίνια Πτολεμαΐδας διαγωνιζόμενες σε  4 solo ,5 dueto και 1 ομαδικό πρόγραμμα μπροστα σε πλήθος θεατών απ όλη την Ελλάδα και των πιστοποιημένων κριτών.

Οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διαγωνιζόμενες μεταξύ 264 αθλητριων και καταλαμβάνοντας σαν ομάδα την 17η θέση, αποδεικνύοντας πως η ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Συλλόγου θα συνεχίζει να δείνει το δυναμικό παρών σε αναλόγου εμβέλειας διοργανώσεις ξεπερνώντας τις παντώς είδους αντιξοότητες και εκπροσωπόντας επ άξια τον σύλλογο και την πόλη μας.                           

Ευχαριστούμε την οικ. Ιωάννη Μπασέα για την φιλοξενία που προσέφερε για ακόμα μία φορά στις αθλήτριες και την έφορο της ομάδας ,στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α.