Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 40 μετάλλια στους θερινούς αγώνες

Επιστρέψανε τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας από τους θερινούς αγώνες προ αγωνιστικής (9-12 ετών)

στην Θεσσαλονίκη (9-11 Ιουνίου) με την ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ στην γενική κατάταξη. 14 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και 40 συνολικά μετάλλια. Τεράστια επιτυχία για την ομάδα και για τους αθλητές –τριες. Οι κόποι και η προσπάθεια όλης της χρονιάς από τους αθλητές, προπονητές και γονείς ανταποδόθηκε με τον καλύτερο τρόπο. 

Η λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είναι πολύ μικρή για αυτό που επιτύχατε. Να νιώθετε περήφανοι που είστε μέλος της προ αγωνιστικής ομάδας 2016-2017 και να το θυμάστε πάντα.

Η προθυμία των αθλητών-τριων να βοηθήσουν τους έφορους της ομάδας και τους συναθλητές τους δείχνει τον διαμαντένιο χαρακτήρα που έχουν τα παιδιά μας. Σκέπτονται και λειτουργούν πάντα σαν σύνολο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον.

Η διασπορά των μεταλλίων σε όλα τα στυλ και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις δείχνει την ΑΡΙΣΤΗ δουλειά του προπονητικού team. Ξέρουμε ότι δεν φτάνει το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ» από τους αθλητές και τους γονείς προς τους προπονητές …..

Η πόλη μας έγινε γνωστή για ακόμα μια φορά στο κολυμβητικό κόσμο της χώρας και θα προσπαθούμε να την διαφημίζουμε στο πανελλήνιο. Θα συνεχίσουμε να «γυαλίζουμε» το «κόσμημα κολυμβητήριο» της πόλης με όλες τις δυνάμεις μας αθλητές, προπονητές, έφοροι και γονείς.

ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ