Δελφίνια Πτολεμαΐδας: Ολοκληρώθηκαν οι 8οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο

που μας πέρασε οι 8οι Πτολεμαϊκοί αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών με την συμμετοχή περίπου 250 αθλητών από 30 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Οργανωτικά οι αγώνες πήγαν άψογα δείχνοντας πως ο Δήμος Εορδαίας, το Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας και τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας είναι έτοιμοι να αναλάβουν αγώνες παρόμοιου αλλά και μεγαλύτερου βεληνεκές.

Αγωνιστικά, αν και σε περίοδο υψηλής προετοιμασίας, οι 31 αθλητές μας που συμμετείχαν κατάφεραν παρά την μεγάλη δυσκολία των αγώνων, λόγω της ύπαρξης προκριματικών και τελικών σειρών, να ξεπεράσουν για ακόμα μια φορά κάθε προσδοκία. Χαρακτηριστικό είναι πως οι αθλητές μας συμμετείχαν ο καθένας σε πολλά αγωνίσματα παίρνοντας την πρόκριση στα περισσότερα από αυτά. Επίσης κατάφεραν να κατακτήσουν 27 μετάλλια (11-9-7) αποδεικνύοντας την δυναμική τους, να ‘πιάσουν’ 38 νέα όρια κατηγοριών για τα πανελλήνια πρωταθλήματα, 5 νέα όρια οπεν κατηγορίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών αλλά και τέλος αν και σε περίοδο κούρασης να καταφέρουν 3 αθλητές μας να’ πιάσουν’ 4 όρια προεθνικής ομάδας κάτι που γέμισε με ιδιαίτερη χαρά όλους στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο αθλητής μας Μούτσος Δημήτριος ‘έπιασε’ αλλά 2 όρια προεθνικής ομάδας στα 50 & 100 πρόσθιο, ο Ανδρεόπουλος Θεόδωρος  ‘έπιασε’ για πρώτη του φορά όριο προεθνικής ομάδας στα 50 ύπτιο και ο επίσης πρωτάρης Αβραμίδης Χρήστος ‘έπιασε’ όριο προεθνικής ομάδας στα 100 πρόσθιο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την παρουσία τους αγωνιστικά, στις άοκνες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου , στον προπονητή κ. Καραγιάννη Δ. για την πολύ καλή προετοιμασία των αθλητών, στους εθελοντές μας για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν και στους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση.