Επιτυχημένοι οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

, που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στις 26, 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016. Συνολικά συμμετείχαν 1063 κολυμβητές ηλικας 9-12 ετών από όλους τους συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Τα Δελφίνια Πτολεμαίδας συμμετείχαν με 37 αθλητές και κατάφεραν να πάρουν την Τριτη θέση στο σύνολο μεταλλίων με 37 συνολικά μετάλλια ( 8 ΧΡΥΣΑ , 14 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ,15 ΧΑΛΚΙΝΑ), και την Πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 32 ομάδες με Πρώτη ομάδα τον Αρη Θεσσαλονίκης, Δεύτερη ομάδα τον Παοκ, Τρίτη ομάδα τον Πήγασο Ημαθίας και Τέταρτη ομάδα τον Πανσερραικό.

Οι προπονητές της ομάδας κ. Σπανόπουλος Παναγιώτης και κ. Ζάμπρας Μάρκος , έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απο τις επιδόσεις και την προσπάθεια των παιδιών καθώς αξίζει να σημειωθεί οτι έγιναν πάρα πολλά ατομικά ρεκόρ. Για μια ακόμη φορά η ομάδα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ δείχνει οτι εχει καταξιωθεί στον χώρο της κολύμβησης!!

Οι έφοροι της ομάδας με την σειρά τους θέλουν να συγχαρούν όλα τα παιδιά και τους προπονητές και εύχονται πάντα επιτυχίες στην ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ!!!